lindaspeaking.blogg.se

Mitt liv, mitt val!

här kommer alla känslorna på en och samma gång

Publicerad 2013-12-26 00:34:39 i Allmänt,

Jag vill gråta men tårarna verkar ha tagit slut! Känns som att jag har förbrukat mängden med tårar man kan förbruka under ett år! 
 
Känns som att någon gång borde det väl vända! Man kan tycka att någonting bra kan väl få hända mig också? Känns som att allt skit bara lägger sig på en hög och den högen blir bara högre och högre! Försöker ta tag i det men det byggs ändå bara på! 
 
Allt kan ju inte stå helt rätt till tänker du nu, och tro mig, jag tänker exakt samma tanke! 
 

känslan

Publicerad 2013-12-25 12:47:16 i Allmänt,

Känslan av att ingen bryr sig! 
Den är förjävlig! Folk frågar hur jag mår och om dom kan göra något, när jag väl säger någonting dom kan göra då "kan" dom inte.. orkar inte med mig själv längre! Känner för att slå någonting väldigt hårt, känna smärtan, känna hur allt det onda kommer ur mig. Jag vet att det inte hjälper egentligen. Jag vet att det inte kommer att ändra någonting! Men det känns som att jag någonstans förtjänar att må ens ett uns bra! Jag vill tro att jag förtjänar det! 
 
Jag saknar närhet! Någon som håller om mig när jag ska sova. Någon som finns där när jag mår så här! Jag vill ha henne! Hon som får mig att le bara jag tänker på henne! 
 
Jag orkar inte mer! 

mitt liv, mitt val!

Publicerad 2013-12-03 11:44:47 i Allmänt,

Jag önskar jag var en person som bara kumde släppa saker och ting och bara tänka på mig själv i vissa lägen! 
Så är tyvärr inte fallet! 
Jag vill inte se dig i nyktert tillstånd, är jag onykter kan jag släppa att jag saknar dig! jag kan släppa att du är den vackraste som finns! 
 
 
Livet utan dig, jag gör vad jag vill. Dricker många liter öl! Pratar med en del tjejer, träffar några andra! Det var liksom lättare den här gången än förra! Kumde släppa dig lättare! Även fast jag saknar dig så det gör ont! 
 
 
Maja är mobbad i skolan, igen. Dels för att hon är "konstig" och dels för att jag och malin är gay! Så förra veckan åkte jag hem och var med henne i skolan! Det var iof ingen som vågade kolla på mig, jag kanske smittar, men tror det blev lite bättre iaf! 
 
Izor blir bara sämre å sämre tyvärr.. känner på mig att det snart är dags!
 
Jobbar som en tok! Ledig en dag av 9! Nice stuff! 
 
Any way! Hade!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela